Компанія Honda показала хетчбек Civic нової генерації для ринку Японії

0
209

Honda Motor презентувала хетчбек Civic одинадцятого покоління в варіації для внутрішнього авторинку Японії. Компанія вже займається отриманням замовлень, а справжні продажу будуть запущені 3 вересня 2021 року. Ціни починаються від позначки в 3 190 000 ієн або близько 1 млн гривень.

Варто нагадати, що світова прем’єра нового Civic відбулася зовсім недавно – в червні. Машина вже пропонується до покупки в США і Китаї. Вона отримала суворий зовнішній вигляд, в якому можна бачити багато прямих ліній. За рахунок цього авто нагадує скоріше модель бізнес-класу, ніж компактну машинку. Передні стійки кузова пересунули на 5 см далі, що подовжило капот і показало більш «дорослі» пропорції. Колісна база розширилася на 36 мм (до 2736 мм), габаритна довжина – на 30 мм (до 4549 мм).

Головною особливістю пятидверки стала кришка багажного відділення з композитних матеріалів. Це дало можливість зменшити вагу і використовувати легкі і компактні петлі, що дозволило зменшити висоту щодо попередника на 50 мм, наділивши машину більш спортивним силуетом, а також не зменшивши запас простору над головами пасажирів ззаду.

Все це, разом з новою низькою лінією пояса, різкою лінією оптики, оновленими ширшими фарами і задніми ліхтарями, було придумано для людей, що дивляться зовні. Honda Civic 2022 модельного року можна придбати в три нових кольорах: Meteorite Gray Metallic , Sonic Gray Pearl і Morning Mist Blue Metallic . Однак все найцікавіше розташовується всередині нового седана.

В Японії модель оснастять безальтернативною 1,5-літровою силовою установкою, потужність якої дорівнює 182 к.с. Агрегат може працювати в тандемі з 6-діапазонною МКПП або варіатором, який імітує сім фіксованих передач в спортрежимом. Привід запропонують тільки передній.

Civic буде реалізовуватися у двох варіантах: звичайний LX (від 3 190 000 ієн, що дорівнює сумі в 900 тисяч гривень) і топовий EX (від 3 539 800 ієн, або майже 1 млн гривень). Відзначимо, що цінник не залежить від вибору мотора.

У стандартній версії також є вельми великі за мірками сегмента 18-дюймові легкосплавні колеса, а також світлодіодна оптика, в більш розкішною версією EX до неї додаються LED- «противотуманки». У салоні вас чекатиме цифрова комбінація приладів з дисплеєм діагоналлю 7 або 10,2 дюйма в залежності від варіації. Внутрішнє оздоблення здатне здивувати мінімалізмом форм. Civic не притаманні окремі дефлектори вентиляції, замість них у моделі по всій ширині приладової панелі розтягнулася решітка з малюнком у формі сот.

Система безпеки Honda Sensing встановлюється вже в базовому виконанні. У неї входять фронтальна камера з широким оглядом і чіп обробки зображень. Установка здатна стежити за відстанню до попереду авто. У разі небезпеки система автоматично зупинить транспортний засіб.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!