Опубліковані перші зображення салону флагманського кросовера Haval

0
91

У салоні нового флагманського кросовера Haval з’явиться незвичайний дисплей мультимедійного комплексу, а фізичних кнопок практично не буде.

Нагадаємо, що екстер’єр нового серійного кроссовера, який повинен стати найбільш технологічною моделлю марки, був представлений ще кілька днів тому. Новий кросовер отримав назву Shenshou , що з китайського можна перевести як beast або monster (в загальному, «звір» по-нашому). Модель практично не відрізняється від концепту XY, представленого навесні минулого року.

Зовнішність кросовера виконаний в новому, нехарактерному для інших моделей Haval стилі. Особливістю стануть ходові вогні, розташовані під кромкою капота, а також матрична головна оптика. Також не можна не відзначити висувні ручки дверей, роздвоєний спойлер, а також декоративні вставки яскравих кольорів.

У салоні автомобіля можна помітити об’єднані між собою екрани віртуальної панелі приладів і мультимедійного комплексу. Екрани різного розміру не є рідкістю для сучасних автомобілів, але якщо у більшості моделей об’єднаний блок має форму прямокутника, то у Haval Shenshou він різноманітний. Панель приладів відображається на 12,3-дюймовому екрані, а для мультимедійного комплексу передбачено 14,6-дюймовий дисплей.

Фізичних клавіш в салоні майже немає. Аналогові перемикачі можна помітити лише на кермі і центральному тунелі (запуску мотора і «аварійка»). Крім того, селектор перемикання передач розташовується не на тунелі, а під кермом. Ну, а в більш звичному для нього місці тепер майданчик для бездротової зарядки смартфона.

Також новинка зможе похвалитися проекційним дисплеєм, панорамним дахом, кріслами, обробленими шкірою і алькантарою. У лівій передній стійці буде розташовуватися камера, яка буде стежити за станом водія. Новий Shenshou може успадкувати від концепту Haval XY «інтелектуальну систему» Coffee Intelligence , яка представляє собою сукупність хмарних сервісів «з управління та налаштування систем автомобіля».

Haval Shenshou базуватиметься на платформі Lemon. Габарити новинки були розсекречені, завдяки китайському Мінпрому: довжина дорівнює 4780 мм, ширина – 1890 мм, висота – 1675 мм, колісна база – 2800 мм. На даний момент модель сертифікована з єдиним 1,5-літровим 184-сильним турбомотором. Очікується, що трохи пізніше модель буде доступна з гібридною двомоторною установкою Lemon DHT на основі 1.5т або 2.0T. Повноцінна прем’єра нового флагмана Haval може відбутися в кінці поточного місяця. Напевно, кросовер з’явиться і за межами Китаю, але експортні моделі швидше за все отримають іншу назву.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!