В Україні будуть випускати автобуси Mercedes

На ЗАЗі будуть випускати автобуси під брендом Mercedes.

0
573

Запорізький автомобілебудівний завод буде випускати дев’ятиметровий приміський автобус А09 зі знаком відомої німецької марки Mercedes. Для цього підприємству залишилося пройти спеціальний аудит компанії Mercedes, передає iz.com.ua .

«Це наш спільний проект з Mercedes, – розповів голова правління ПрАТ« ЗАЗ » Микола Євдокименко . – Це наша власна розробка з використанням елементної бази «Даймлера». Цей автобус сертифікований для ринку України, він проходить дорожні випробування – 50 тис. км пробігу.

За цей час ми повинні закінчити підготовку виробництва і пройти аудит компанії Mercedes. Це спеціальна процедура. Ми повинні підтвердити виробнику, що ми відповідаємо його вимогам і тоді замість знака «ЗАЗ» на ньому з’явиться Mercedes і цей автобус автоматично потрапить в мережу продажів «Даймлера». Він буде продаватися в країнах Європи і частини Азії ».

У цьому році «ЗАЗ» планує завершити аудит і отримати знак Mercedes для свого автобуса. Двигун, коробка передач і трансмісія в ньому будуть застосовуватися з автобусного ряду Mercedes.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!