Покращений Renault Duster 2022 вийшов на авторинок: фото і характеристики

0
888

Цього року популярний кросовер Dacia Duster другого покоління (в Україні він продається під маркою Renault) пережив оновлення. Про це повідомляє Автопортал.

Тепер же новинка почала надходити в продаж – першим ринком для Duster 2022 модельного року стала Великобританія.

Нагадаємо, оновлення привнесло в бюджетний румунський кросовер переглянуту решітку радіатора (c тривимірними елементами), бампери, а найпомітніше – нову оптику, з Y-образною графікою (і спереду, і ззаду). Плюсом до цього, фари стали повністю світлодіодними, підсвічування номерного знака – теж на LED-елементах. Дальнє світло відтепер включається автоматично.

У салоні ж головним нововведенням стала поява більшого, 8-дюймового екрану мультимедіа, який, втім, передбачений лише у топових комплектацій. Крім того, на кросовер поставили великий центральний підлокітник замість двох маленьких. Бортовий комп’ютер і круїз-контроль увійшли вже базу.

Відбулися зміни і в частині техніки – а саме, серед специфікацій з’явилася версія з 150-сильним бензиновим двигуном і роботизованою коробкою EDC. Раніше ж Duster на роботі можна було купити лише з дизельним агрегатом.

У Великобританії ціни на оновлений Duster стартують від 13 995 фунтів стерлінгів, що еквівалентно $ 19 488. Дореформений же крос варто від 13 395 фунтів стерлінгів ($ 18 652), тобто, з рестайла машина подорожчала на $ 836 (і в першому, і в другому випадку початковим варіантом є автомобіль з 1,0-літровим турбомотором на 90 к.с., 6-ступінчастою МКПП і базовим оснащенням). В Україні ж мінімальна ціна Duster (поки продається тільки дореформений) становить 429 400 гривень, то, $ 15 915 доларів. У нашій країні базовий Duster йде на 1,6-літровому 115-сильному моторі і 5-ступінчастою «механіки».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!