Найдешевший новий Hyundai Tucson з дизельним двигуном і маркуванням ECO з’явився в Європі

0
1099

Hyundai продовжує збагачувати механічне пропозицію свого оновленого компактного позашляховика. Новий Hyundai Tucson з дизельним двигуном і маркуванням ECO значно знижує свою ціну завдяки появі моторизації, в якій механічна коробка передач є головним героєм.

Hyundai продовжує працювати в повну силу над розширенням модельного ряду Tucson, пропонуючи більше двигунів їхніх різновидів. Все готово до приїзду найдешевшого Tucson з дизельним двигуном і маркуванням ECO.

1,6-літровий дизельний двигун CRDi з 136 к.с. і 320 Нм максимального крутного моменту наелектризованої з 48-вольта світла гібридної технології (MHEV) тепер може бути пов’язаний з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Крім того, він має конфігурацію з переднім приводом.

Якщо ви хочете вибрати згаданий електрифікований дизельний блок і тягову систему 4×4, вам потрібно перейти на автоматичну коробку передач.

З цим чотирициліндровим двигуном, механічною коробкою передач і переднім приводом новий Tucson може розганятися від 0 до 100 км / год за 11,4 секунди і розвивати максимальну швидкість 180 км / г. У цій моторизації вже є ціни в Іспанії, і перші одиниці скоро прибудуть до наших дилерів.

Ті, хто зацікавлений в придбанні південнокорейського позашляховика і вибравши цю конфігурацію, зможуть вибирати між наступними рівнями обробки салону: Maxx, Maxx Sky, Tecno 2C і Tecno Sky.

Після дуже важливою зміни поколінь Tucson зробив ставку на електрифікацію і сьогодні позиціонується як один з кращих гібридних позашляховиків, доступних в Європі. Hyundai пропонує три рівня електрифікації в лінійці: легкий гібрид (MHEV), гібрид (HEV) і підключається гібрид (PHEV).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!