Авто

Lexus RX і LX нового покоління з’являться в 2022 році

Share

Всі моделі отримають серйозні технічні оновлення. Lexus готується до капітального оновлення модельного ряду в найближчі два-три роки і планує додати нові автомобілі. До 2025 року в Сполучених Штатах будуть запущені три електричні моделі, але випуск старіших моделей не буде припинений. Замість цього більшість з них буде повністю оновлено.

Згідно з наявною інформацією, сегмент позашляховиків особливо важливий для японської преміальної компанії, тому нове покоління кросовера RX з’явиться вже в наступному році. Самий продаваний кросовер бренду в США буде використовувати глобальну розкішну платформу Toyota і поліпшені гібридні силові агрегати. Що ще більш важливо, він отримає нову інформаційно-розважальну систему Lexus Interface, а також безліч оновлених систем безпеки і допомоги.

LX також повинен з’явитися в наступному році на базі архітектури Toyota GA-F і розділити багато компонентів з новим Toyota Land Cruiser. Основна увага буде приділятися поліпшенню якості їзди і охоплюють ширший діапазон доступних систем безпеки. Крім того преміальний позашляховик повинен отримати нові двигуни.

І останнє, але не менш важливе: оновлений GX також перейде на архітектуру GA-F і буде значно оновлено з точки зору стандартних і додаткових технологій. Згідно з даними, Lexus буде використовувати новітні гібридні силові агрегати Toyota, щоб зробити його більш потужним і економічним, коли він надійде в продаж в 2024 році.

Що стосується кросовера UX, то в 2023 році він буде оновлений і, ймовірно, отримає інформаційно-розважальну систему Lexus Interface і інші поліпшення, запозичені у NX. Тим часом, очікується, що в наступному році повністю електричний кросовер приєднається до модельного ряду компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

У продажу з’явився суперкар Ferrari у стилі McDonald’s

Ferrari 296 GTB став першим дорожнім суперкаром італійської марки з двигуном V6, оскільки раніше аналогічний…

19.05.2024

Mitsubishi намекнула на новое поколение внедорожника Pajero Sport

Два тижні тому компанія Mitsubishi показала, як зміниться її позашляховик Pajero Sport (на деяких ринках…

19.05.2024

Рестайлінг Sportage: як зміниться найпопулярніший кросовер Kia з оновленням

Sportage залишається найпопулярнішою моделлю у SUV-лінійці південнокорейського автовиробника Kia. Автомобіль, який пережив зміну поколінь у…

19.05.2024

Ford Mustang може стати седаном

Культовий американський понікар Ford Mustang може стати седаном. Відсвяткував у 2024 році свій черговий ювілей…

19.05.2024

Chevrolet Corvette із пробігом всього 53 км забули у сараї на 42 роки

Рідкісні знахідки так званих «капсул часу» привертають чимало уваги з боку користувачів інтернету, особливо коли…

19.05.2024

Новий позашляховик вийде на український ринок (фото)

В Україні з'явиться новий автомобільний бренд Ineos. Британська компанія спеціалізується на виробництві рамних позашляховиків. Продажі…

19.05.2024