Компанія Chery представила новий седан

0
108

Марка Chery хоч і продала контрольний пакет акцій (51%) свого дочірнього бренду Cowin, але до цих пір відповідає за розробку нових моделей і розвиток гами даної марки.

Спочатку задумка передбачала виробництво простих і доступних автомобілів, але вона зазнала краху, тому зараз компанія Cowin (або Kaiyi в китайській інтерпретації) переорієнтувався на яскраві машини для молодіжного сегмента. У гамі бренду вже є кросовери Cowin X3 і Showjet , а тепер компанія повертається до легкових авто. Але якщо раніше бренд Cowin випускав маленькі седани і хетчбеки B-класу, то тепер випустив більший автомобіль.

Новий Cowin Xuandu – це, по суті, відроджений і серйозно змінений седан Chery Arrizo 7, який виробляли в 2013-2019 роках, а у свій час навіть продавали в нашій країні. Исходник можна дізнатися по загальних пропорціях, формі бічного скла, а також дверним прорізів. Але дизайн седана Cowin Xuandu змінили, світлотехніку і всі зовнішні панелі кузова (крім даху) оновили.

За розмірами новий Cowin Xuandu – це однокласник моделей Hyundai Elantra або Toyota Corolla . Довжина новинки становить 4666 мм, ширина – 1825 мм, а, висота – тисяча чотиреста вісімдесят три мм, при цьому розмір колісної бази досягає 2700 мм. Під капотом новинки знаходиться турбомотор Chery 1.5, який видає 156 к.с. На вибір покупців Cowin Xuandu – п’ятиступінчаста «механіка» або варіатор.

Інтер’єр у Cowin Xuandu повністю новий і поєднує в собі спортивну стилістику з класичними рішеннями. При цьому новинка має аналогові шкали (з екраном посередині), традиційний фіксується важіль трансмісії і кнопковий пульт управління мікрокліматом. І все ж тут присутній медіасистеми, кнопка запуску двигуна, електричний ручник, а також люк. На китайському ринку новий Cowin Xuandu повинен з’явитися до кінця третього кварталу нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!