Компанія Hyundai представила перші офіційні зображення нового мінівена Custo

У минулому році фотошпигунів вдалося сфотографувати новий корейський мінівен без камуфляжу, а минулої весни зовнішність новинки разом з технічними подробицями розсекретив китайський Мінпром. Тепер же все офіційно.

0
322

На офіційних тизерах видно, що новий мінівен Hyundai Custo отримає лицьову частину в дусі нового покоління кросовера Tucson.

Йому дістається така ж головна оптика і широка радіаторна решітка з великим геометричним візерунком. Що з себе представлятиме салон, поки не ясно. Автовиробник вирішив зберегти інтригу.

Завдяки фотошпигунів ми знаємо, що новинку дістануться нова передня панель, віртуальна «приборка», стильний кермо як у Elantra, мультимедіа з великим тачскріном і кнопки, які прийшли на зміну традиційний важіль коробки передач.

У довжину Hyundai Custo досягає 4,95 метра при колісній базі трохи більше трьох метрів. Салон може бути розрахований на шість або сім посадкових місць. За працездатність мінівена відповідає 170-сильний турбомотор на 1,5 літра, що поєднується з «роботом». Альтернатива – дволітровий 240-сильний турбомотор, що йде в парі з 8АКПП. Привід – безальтернативний передній. У китайських автосалонах новинка з’явиться до кінця цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.