Новий VW Passat об’єднає седан і універсал

Майбутня модель зробить Arteon зайвим і буде проводитися на заводі Skoda.

0
626

Одна з найпопулярніших моделей Volkswagen – Passat – змінить покоління в 2023 році, що призведе до зміщення асортименту бренду. Про це повідомило видання Auto Moto, яке розкриває нові подробиці про майбутній автомобіль.

До цих пір стверджувалося, що наступне покоління Passat – B9 буде пропонуватися тільки як універсал, але, за останньою інформацією, німці не відмовляться повністю від седана і тому запропонують комбінацію двох моделей. Щоб отримати уявлення про форму моделі, орієнтиром можна націлити китайський ринок, де Citroen C5 X, за заявою виробника, поєднує в собі «елегантність седана, практичність універсала і збільшений кліренс кросовера».

Довжина нового VW Passat буде збільшена з нинішніх 4770 мм до 4860 мм, а обсяг багажника досягне 660 літрів. Таким чином, нове покоління моделі покладе край ще одному автомобілю німецької марки – Arteon, так і не зумів завоювати серця споживачів.

 За попередньою інформацією, 2,0-літровий дизель залишиться в лінійці двигунів нового Passat, тоді як інші модифікації будуть гібридними – «м’якими» і «акумуляторними».

Виробництво VW Passat (B9) буде проходити на заводі Skoda в Квасині (Чехія), де буде збиратися Superb. Інший варіант – завод Volkswagen в Братиславі (Словаччина), де буде використовуватися виробнича лінія Touareg.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!