Найдешевша Dacia Sandero зникне з ринку

0
228

Румунський виробник Dacia готується переглянути свій модельний ряд, тому найдешевша модифікація Sandero зникне з ринку. Йдеться про основне оснащення моделі – Access, стверджує французьке автомобільне видання L’Argus.

Наразі модельний ряд Dacia Sandero нового покоління доступний в трьох версіях – Access, Essential і Comfort, але незабаром очікується, що це зміниться. Керівництво компанії врахувало плюси і мінуси найдешевшої версії і вирішило припинити її виробництво.

У конфігураторі Dacia заявлена ​​ціна Sandero Access становить 8756 євро. Це відмінний рекламний хід, але компанія вирішила, що ця модель їм більше не потрібна. І вони залишать тільки комплектації Essential і Comfort, а це означає, що автомобіль буде коштувати близько 9864 євро.

Слід зазначити, що Sandero Access – це відносно прийнятний рівень оснащення, але в ньому немає, наприклад, кондиціонера, що є проблемою. Що стосується механічної частини, то тут варіант тільки один – бензиновий двигун SCe потужністю 65 л.с. і 95 Нм в поєднанні з 5-ступінчастою механічною коробкою передач і переднім приводом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!