В Україні стартують продажі автомобілів нового бренду Cupra (Фото)

0
555

В Україну приїхав новий бренд Cupra. Саме під цією маркою продають самі заряджені SEAT, проте є в їх лінійці і окрема модель Formentor, пише autoportal.ua.

Саме Cupra Formentor першим і надійде в продаж на українському ринку. Купе-кросовер стане свого роду візитною карткою Купра в Україні.

Новий Cupra Formentor буде доступний за ціною 1 020 474 гривень за базову версію з 2,0-літровим 150-сильним турбодизелем і 1 179 338 – за заряджений варіант VZ з 2,0-літровою бензиновою турбочетвіркою на 310 к.с. В останньому випадку розгін до сотні займає 4,9 с, а максимальна швидкість – 250 км/год.

Базова комплектація Cupra Formentor вельми багата. Є віртуальна приборка, діодні фари, 18-дюймові диски, 10-дюймовий тачскрін, датчики світла і дощу, підігрів сидінь і керма, трьохзонний клімат-контроль, безключовий доступ, камера заднього виду, круїз-контроль.

У варіанті VZ додали спортивні ковшоподібні сидіння, навігацію з 12-дюймовим тачскріном, 19-дюймові диски, адаптивні амортизатори, а також контроль розмітки. Серед опцій – панорамний дах, камери кругового огляду.

Також оголошена ціна 300-сильного Cupra Ateca. Заряджений варіант кросовера коштуватиме 1 267 261 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!