З’явилося перше зображення електричного Maybach

0
60

У преміального електричного кросовера Mercedes-Benz EQS, який вийде в наступному році, буде ще більш розкішний варіант, який з’явиться на ринку під суббрендом Mercedes-Maybach. Про це повідомила в рамках презентації нової стратегії компанії директор Mercedes-Benz по маркетингу Бретта Зігер.

Крім цього, в ході презентації було показано і перше зображення майбутньої електричної моделі Maybach . Судячи з показаного тизер, розкішний електричний кросовер збереже двокольорове оформлення кузова, а також традиційний шильдик на задній стійці. При цьому новинка отримає плавні обводи і оригінальну світлотехніку. Інших деталей автовиробник поки не повідомив.

Тизер нової електричної моделі Mercedes-Maybach

Легкова модифікація Mercedes-Benz EQS між тим уже дебютувала. Ліфтбек має в своєму арсеналі дві силові установки: одномоторний на 333 кінських сил і два електродвигуни, що видають сукупно 523 кінські сили.

Стандартну версію вседорожного Mercedes-Benz EQS компанія має намір показати в 2022 році разом з більш доступними електрокарами EQE – «зеленої» альтернативою актуальному E-Class . А в 2024 році на ринку з’явиться позашляховик EQG , тобто електричний «Гелендваген» . При цьому прототип даної новинки компанія Mercedes-Benz може показати вже в вересні на мотор-шоу в Мюнхені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!