Оновлений BMW X7 отримає кардинальні зміни

0
119

BMW збирається зробити свій найбільший позашляховик ще більш екстравагантним, ніж він був раніше. Завдяки свіжим шпигунських фотознімкам оновленого конкурента Mercedes-Benz GLS можна побачити поблизу.

BMW X7 з його значними розмірами, незграбним корпусом і великою решіткою радіатора – це позашляховик, який візуально складно не помітити. Старший брат X5 з’явився на ринку в 2018 році, і BMW вже тестує його оновлений варіант. Так званий LCI (Life Cycle Impulse), який баварський автовиробник реалізує на позашляховику довжиною 5,15 метра, досить радикальний.

X7 отримає абсолютно нову передню частину. Схоже, що велика решітка радіатора збережена, але в іншому вся конструкція передньої панелі піддається капітальному ремонту. Фари опустилися набагато нижче і тому більше не прилягають до краю капота. Здається, що світлодіодні денні ходові вогні від’єднані від фар і встановлені тепер трохи над основними блоками. X7, ймовірно, отримає дворівневе освітлення, як в різних моделях Hyundai, Kia і Nissan.

Позашляховик X7 – не єдиний BMW, який отримає нову передню панель – такий же фронт, схоже, отримають новий BMW 7-Series, а також електричний i7, заснований на цьому топовом седані. Крім того, BMW працює над новим флагманським позашляховиком, який, ймовірно, буде називатися X8 або XM. Цей «колос» отримує аналогічну передню панель з розділеними світловими приладами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!