Гібридний Kia Sportage 2022 року помічений на тестах

0
394

Корейська компанія активно проводить тестування нового покоління кросовера і слідом за шпигунськими знімками версії Sportage GT-Line, фотошпигунів вдалося сфотографувати найбільш екологічну версію моделі.

Новий гібридний автомобіль був помічений в Південній Кореї під час зарядки. Нагадаємо, що південнокорейський автовиробник готується представити п’яту генерацію кроссовера Kia Sportage, при цьому модель буде доступна на місцевому ринку і в США в двох модифікаціях Gravity / X-Line, а в Європу модель надійде з укороченою колісною базою GT Line, про яку видання 32cars. ru повідомляло раніше.

Говорячи про Sportage з короткою колісною базою (під кодовою назвою NQ5), яка нещодавно потрапила в об’єктиви фотошпигунів, Kia заявила, що поділиться більш детальною інформацією в вересні, але тепер в Мережі з’явилися перші фотографії Sportage PHEV.

Відзначимо, що в моторну гамму нового кросовера увійдуть ті ж агрегати, що застосовуються Hyundai Tucson, в тому числі автомобіль отримає кілька гібридних модифікацій, які базуються на 1,6-літровому бениновому двигуні і працюють спільно з електроагрегати й літій-іонним полімерним акумулятором. Дебют гібридний версій Kia Sportage п’ятого покоління має відбутися до кінця поточного року і на початку 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!