Стало відомо, як виглядатиме салон нового Toyota Tundra (ФОТО)

0
899

Зовсім скоро має відбутися прем’єра нового Toyota Tundra, а поки фотошпигуни зуміли відобразити автомобіль зсередини.

Як передають Економічні новини .

Представники Toyota Motor досі не озвучують дату прем’єри нового пікапа Tundra, і на цей час компанія планує зберегти максимальну інтригу. Але у фотошпигунів вийшло зняти новий автомобіль зсередини. На опублікованих в Мережі знімках можна побачити частину панелі приладів, аналогові шкали, блок клімат-контролю з малогабаритним дисплеєм і клавішами, а також екран мультимедійного комплексу.

Раніше пресслужба компанії публікувала тизерне зображення салону, але на них екран мультимедійної системи був значно більший, ніж на шпигунських фотографіях. Це легко пояснити тим, що на тизері показана версія TRD, в той час, як шпигуни зафіксували більш доступну модифікацію.

За попередніми даними, новий пікап Toyota Tundra буде доступний до покупки з заднім склом з електроприводом, а також панорамним дахом на всю стелю. Цей пікап змінить покоління вперше за 15 років свого існування. Цілком ймовірно, що автомобіль буде комплектуватися 3,5-літровим двигуном V6, що працює разом з 10-швидкісною автоматичною коробкою передач (цей же мотор присутній у нового Toyota Land Cruiser 300).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!