Peugeot оновила компактний хетчбек Peugeot 108

0
85

Peugeot злегка оновила сітікар 108, щоб зберегти його конкурентоспроможність в класі міських автомобілів, про який йде багато суперечок.

З оновленням модель втратила одну з комплектацій, а саме – трьохдверне виконання. Компанія Peugeot також представила два нових кольори фарби для всієї лінійки автомобілів: білий Ural White і сірий Galaxite Grey.

Модельний ряд 108 розділений буде пропонуватися в трьох виконаннях: Active, Allure і Collection. Базова модель отримає 15-дюймові сталеві диски, кондиціонер і 7-дюймовий тачскрін інформаційно-розважальної системи з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Середня комплектація Allure оцінюється від 14 675 фунтів стерлінгів або близько 1,49 млн руб. Вона додатково отримала 15-дюймові легкосплавні диски, бесьключевой доступ, кольорову камеру заднього виду і пару дзеркал заднього виду з електричним регулюванням і підігрівом.

Вартість Peugeot 108 у виконанні Collection починається з позначки в 14 925 фунтів стерлінгів. Він також оснащується 15-дюймовими легкосплавними дисками, але отримав кілька нових помаранчевих центральних ковпачків, а дверні ручки в колір кузова замінюють старі хромовані елементи автомобіля.

Усередині в стандартній комплектації встановлений автоматичний кондиціонер, а також трохи помаранчевих акцентів і жовтої строчки на сидіннях.

При цьому моторна гамма оновленого хетчбека не блищить різноманітністю – під капотом розташувався безальтернативний 1,0-літровий трициліндровий бензиновий агрегат потужністю 72 к.с., що поєднується з 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!