Найкращі автомобілі для українських доріг: топ моделей

0
569

Українці досить строго підходять до вибору нового автомобіля. Крім практичності, привабливої ціни, надійності та якості важлива підготовка машини до тяжких українських доріг, повідомляє Обозреватель.

Auto Oboz зібрав різні моделі з декількох сегментів, які чудово дають раду ямам і тріщинам на асфальті, а також пропонують комплекс найкращих споживчих характеристик.

Один із найбільш вдало адаптованих автомобілів для важких умов – Renault Logan. Цей бюджетний седан – справжній бестселер в Україні. Доступне авто за 295 000 грн крім іншого вирізняється високою надійністю.

Якщо потрібен автомобіль схожого формату, але більшого розміру, підходящий варіант – Skoda Octavia. Її конструкція якнайкраще демонструє себе на поганих дорогах. А оснащення радує рівнем і варіативністю. Ціна – від 571 000 грн.

Кросовери сьогодні вибиваються в лідери продажів. Не дивно, адже такі машини почали відбирати покупців у традиційних седанів і хетчбеків через універсальність і практичність. І дизайн у кросоверів “бойовий”. Крім того, міцна підвіска і високий кліренс чудово підходять для штурму легкого бездоріжжя, не кажучи вже про щоденні поїздки українськими дорогами.

Один із лідерів сегменту – Toyota RAV4, який дуже подобається нашим покупцям. У мінімальній комплектації автомобіль оцінений в 697 000 грн.

У цієї машини є альтернатива, яка також часто піднімається на верхівку статистики продажів нових автомобілів на нашому ринку. Kia Sportage, що коштує від 530 000 грн.

Якщо економія по-справжньому важлива, в Україні можна придбати ще доступніший кросовер. Бюджетний Renault Duster обійдеться мінімум у 371 000 грн. Водночас для моделі можна замовити й повний привід, але вийде дорожче.

Продовжуючи тему автомобілів підвищеної прохідності, можна піти далі й звернутися до сегменту позашляховиків. Для українських міст це зовсім не рідкість. Відповідний варіант – Suzuki Jimny від 610 000 грн. Завжди 4х4, компактний і зручний для тісних вулиць, з прекрасним сучасним дизайном.

Якщо ж позашляховик у вашому розумінні повинен бути оснащений сучасним обладнанням, пропонувати високоякісне оздоблення та просторий салон, тоді не обійтися без Toyota Land Cruiser Prado. Але й заплатити доведеться більше – від 1 276 000 грн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!