Новий бюджетний Jeep буде повністю електричним

Новий позашляховик Jeep буде розташовуватися на щабель нижче Renegade, будучи частиною планів бренду по створенню повністю електричної моделі у всіх секторах до 2025 року.

0
99

В рамках святкування 80-річного ювілею Jeep глава бренду Крістіан Меньє оголосив, що до 2025 року в кожному сегменті буде випускатися Jeep з повністю електричною силовою установкою. Проте, глава Jeep по зовнішньому дизайну Марк Аллен також натякнув на розширення асортименту, щоб пов’язати його з електрифікацією: «Ми розглядаємо всі можливі сегменти», – сказав він.

Коли його запитали, чи може модельний ряд Jeep вийти за межі Wagoneer з новим флагманом і Renegade в сегменті компактних моделей, Аллен сказав: «Цілком вірно – ми дивимося далі цих проектів.

«Renegade – це B-сегмент, тому очевидно, що під ним є місце, і ми розглядаємо цю можливість. Але ми, ймовірно, не випустимо нічого більше, ніж Wagoneer – це звір! », – зазначив топ-менеджер.

Аллен також натякнув, що на додаток до меншої моделі розглядаються і інші нові моделі Jeep. Не виключено, що все нові моделі будуть мати традиційні елементи стилю Jeep, такі як решітка радіатора, трапецієподібні отвори в колесах і короткі передні і задні звіси.

Більш ймовірно, що нова модель буде використовувати нову електричну платформу Stellantis, про яку було оголошено на нещодавньому «дні електромобіля». Повністю електрична платформа STLA Small з’явиться не раніше 2026 року, але цілком може забезпечити повний привід з електродвигунами на обох осях. З батареями ємністю батареї від 37 кВт / год Stellantis заявляє запас ходу до 480 км.

Меньє також підтвердив, що оновлена ​​версія Jeep Compass надійде до Великобританії до кінця цього року, а новий Grand Cherokee повинен з’явитися в автосалонах на початку 2021 року. Однак в даний час немає планів продавати флагманські моделі Wagoneer і Grand Wagoneer в Великобританії або іншим країнам Європи.

Обидві нові моделі, поряд з Renegade і Wrangler, будуть оснащені гібридною технологією Jeep 4xe, після чого почнуть з’являтися повністю електричні моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!