Volkswagen ID.8 стане повнорозмірним електричним кросовером

У Volkswagen вже є кілька електричних моделей, але їх буде набагато більше. Не хто інший, як генеральний директор Герберт Дисс, розповів, що ще бренд буде нести в області електрики. Серед іншого, в планах є величезний електричний позашляховик: ID.8.

0
102

Незабаром після дебюту Volkswagen ID.3 до нього приєднався «брат» у вигляді позашляховика ID.4. Купе-образна дах ID.4 перейде майбутнього кросоверу ID.5, а в Китаї вже була представлена ​​більш довга версія ID.6. У розробці німецького бренду ще безліч електричних моделей ID, серед яких, як повідомляє генеральний директор Герберт Дисс, ID.8.

У той час як Volkswagen ID.3 відноситься до сегменту Golf і ID.4, ID.5 покаже себе в класі Tiguan, ID.8 стане електричним еквівалентом Atlas. Кросовер Atlas, який в Китаї називається Teramont, – це позашляховик, який недоступний в Європі довжиною близько 5 метрів, що, незважаючи на те, що він на 10 сантиметрів довше Touareg, на одну сходинку нижче за статусної сходах Volkswagen. Це тому, що Atlas, як і такі автомобілі, як Tiguan і Golf, заснований на платформі MQB, в той час як Touareg ділиться своїми технологіями з такими автомобілями, як Audi Q7.

Отже, на черзі електричний повнорозмірний позашляховик від Volkswagen, хоча поки рано говорити, що він також з’явиться в європейській частині світу. Дисс також натякнув на майбутній ID.6, який буде працювати в сегменті Passat. Не зовсім ясно, чи має на увазі генеральний директор вищезгаданий китайський ID.6. Не виключено, що «європейський ID.6» буде молодшою ​​моделлю в стилі Passat.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!