З’явилися фото пікапа Ford Maverick 2022 в версії First Edition

У Мережі опубліковано фото субкомпактного пікапа Ford Maverick 2022 модельного року в "вітальному" виконанні First Edition. Новинка надійде в продаж цієї осені.

0
3432

Детальна інформація про Ford Maverick First Edition просочилася раніше на цьому тижні, але Ford як і раніше “мовчить” про те, чого очікувати покупцям від цієї версії авто. Відомо, що старт продажів субкомпактного пікапа намічений на кінець цього року, а “привітальна” версія First Edition надійде до дилерів цієї осені. Нові фотографії з сайту Mavericktruckclub.com дають нам перше враження про пікап, який був відображений в районі Лас-Вегаса (США).

Кузов Ford Maverick забарвлений в фарбу Area 51. Вантажівка на цих фотографіях демонструє графічний “пакет” на дверях і капоті, дверні ручки в колір кузова і “м’яку” кришку.

Ми знаємо, що First Edition також отримає чорні корпуси бічних дзеркал, глянсову чорну дах і унікальні колісні диски, хоча на цьому тестовому автомобілі не було.

Ford не уточнив, скільки моделей First Edition він планує побудувати, хоча компанія вже розповіла про те, що на даний момент заброньовано 36 000 новеньких Ford Maverick, причому цієї цифри вдалося досягти протягом декількох днів після дебюту вантажівки. Пікап, вартість якого починається від 20 000 доларів, Буде найбільш доступною моделлю американського бренду і найбільш доступною моделлю Ford в США. За запевненням представників компанії, новинка отримає безліч сучасних систем.

Відомо, що маленький пікап буде оснащений гібридним 2,5-літровим рядним чотирициліндровим двигуном потужністю 191 к.с. і, він буде витрачати 5,88 л / 100 км в місті. Двигун може похвалитися потужністю в 250 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!