Спорткар Porsche 911 стане надпотужним гібридом

0
2914

Марка Porsche вивела на тестові випробування гібридну версію спорткара 911, перші знімки якої опублікувало видання Autocar.

Представлені фотографії прототипу гібридного Porsche 911 були зроблені на автодромі Нюрбургринг. Планується, що електрифікована модифікація Porsche 911 стане найпродуктивнішою в сімействі, але дата її офіційної прем’єри поки не називається. Висновок про гібридної природі силового агрегату тестового прототипу Porsche 911 фотографи зробили, виявивши на ньому жовту наклейку: даний розпізнавальний знак вважається обов’язковим в Німеччині. Крім цього, у спорткара були тоновані задні стекла: не виключено, що за ними ховається електрообладнання.

При цьому у прототипу Porsche 911 відсутня додатковий люк зарядного гнізда. Це служить натяком на відсутність варіанту підзарядки батарей електромобіля від сторонніх джерел і, відповідно, на неможливість пересування на електротязі. Однак серійна модифікація гібридної моделі 911 , найімовірніше, отримає установку від іншої конфігурації.

Видання Autocar нагадує, що марка Porsche раніше підтверджувала можливість застосування електричної складової на платформі актуальної моделі 911. Спираючись на натяки екс-керівника одного з дослідних департаментів компанії серпня Ахляйтнер, видання робить висновок, що параметри гібридного 911 можуть виявитися співпадають з характеристиками актуальної моделі Porsche Panamera Turbo SE-Hybrid . Силова установка лифтбека розвиває 700 к.с. і 870 Нм крутного моменту. Коли саме бренд Porsche офіційно представить електрифіковану модифікацію 911 , не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!