Китайський HiPhi готує нову модель: що незвичайного

Вона буде сильно відрізнятися від єдиного серійного електромобіля марки - HiPhi X.

0
733

Прославився незвичайним підходом до дизайну стартап HiPhi запатентував екстер’єр своєї другої моделі, – повідомляє « Іnfocar ».

Згідно з опублікованими китайським виданням зображень, можна зробити висновок, що в компанії не стали змінювати своїм традиціям і виконали нову модель в досить нетрадиційному кузові, який віддалено нагадує суміш седана і купеобразного універсалу. На тлі нього оптика виглядає досить консервативною, без особливої ​​химерності. А ось лінії кузова вражають своєю оригінальністю. Екстер’єр виконаний в нарочито спортивної та агресивній манері.

На даний момент ніяких особливих подробиць про технічну частину і терміни виходу просто немає. Відзначимо, що ще в січні старший директор з розвитку бренду Го Тьофу обіцяв у другій половині цього року представити нову модель. Повідомлялося, що вона буде сильно відрізнятися від єдиного серійного електромобіля марки – HiPhi X. Тоді було відзначено про «зовнішньої схожості з седаном» перспективного автомобіля.

Модельний ряд HiPhi поки складається тільки з електричної моделі X, яка була офіційно представлена ​​в 2020 році. Зовні машину можна однозначно ідентифікувати – одночасна схожість з кросовером і мінівеном сильно плутає. Особливо варто підкреслити, що задні двері у цього автомобіля по-справжньому унікальні – вони відкриваються проти ходу, а верхня частина даху, імітуючи крила чайки, може підніматися.

В основі HiPhi X – модульна архітектура HOA. Силовою установкою служать два електромотора, сукупною потужністю 598 к.с. (820 Нм). Запас ходу складає 550 км. Машини випускаються на заводі Dongfeng Yueda Kia в Яньчен.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!