У Мережі з’явилося зображення оновленого Ford Focus

0
1192

Очікується, що оновлений Ford Focus буде представлений в кінці 2021-го, а вийде на ринок Європи навесні наступного року. Дизайнери Motor.es представили, як буде виглядати цей автомобіль.

Після поновлення у Focus , швидше за все, як і раніше залишаться виконання Active, Vignale і ST. Також очікується, що у авто буде більш сучасне і спортивне оформлення зовнішнього вигляду. Тестові прототипи в камуфляжі раніше потрапляли в об’єктиви фотошпигунів, однак, Ford поки тримає зовнішній вигляд майбутньої новинки в секреті.

Свій варіант оновленого Focus представило видання Motor.es. Судячи по зображенню, у машини оптика спереду буде більш вузької форми і з новою світлодіодною «начинкою» – широка вигнута лінія пройде по нижньому краю фар.

Також авто, ймовірно, отримає змінену радіаторну решітку і повітрозабірники іншої конструкції в бампері спереду. Крім того, машині напевно розширять палітру доступних кольорів. Швидше за все, в ході оновлення модель отримає нові варіанти легкосплавних дисків і інші ліхтарі ззаду.

У салоні оновленого Focus варто чекати нові матеріали для обробки, а також поява нового більшого тачскрін системи мультимедіа Sync 4. Також машина, можливо, отримає розширений комплекс електронних асистентів.

У моторному лінійці оновленого Ford Focus залишаться бензинові 1,0-літрові агрегати EcoBoost потужністю від 100 до 155 кінських сил. Також як і раніше будуть продаватися 1,5-літрові версії (150 – 182 к.с.) і дизель EcoBlue (120 – 155 к.с.).

Крім того, в лінійці оновленого Focus буде заряджає гібрид, в основу установки якого увійде бензиновий 2,5-літровий агрегат, який працює в тандемі з електродвигунчика. Потужність системи – 190 кінських сил. У такій версії очікується передній привід, 8-ступінчаста АКПП і батарея – 1,1 кВт / год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!