Оновлений BMW X7 отримає роздільні фари

0
249

Судячи з усього, це денні ходові вогні, які служать одночасно сигналами повороту, як і на більшості сучасних автомобілів зі світлодіодами. Схоже, що значно нижче на бампері знаходиться блок основної фари, яка в даному конкретному випадку мала включене ближнє світло. Варто відзначити, що не тільки X7 отримає новий вид, а й в 7 Series наступного покоління з’явиться роздільна оптика і, за чутками, флагманському позашляховику XM / X8.

Важко розглядати більш дрібні деталі через біле забарвлення тестового автомобіля, але фотошпигуни відзначили, що капот також відрізняється. Вони також стверджують, що і без того великі грати радіатора буде трохи ширше на оновленій моделі, що також внесе деякі зміни в задню частину. Хоча світлодіодні задні ліхтарі навряд чи будуть радикально змінені, чотиригранні патрубки вихлопної системи є новими.

Шпигунські знімки інтер’єру поки недоступні, тому на даний момент неясно, чи отримає BMW X7 нову мультимедійну систему в стилістиці iX та i4. Можливо, це занадто велика зміна тільки для рестайлінгу в середині життєвого циклу моделі.

Очікується, що офіційний дебют моделі відбудеться в кінці 2021 – початку 2022 року. Високопродуктивна дизельна версія X7 M50d не повернеться, так як BMW знімає з виробництва чотирициліндровий турбодизель, оскільки 3,0-літровий рядний агрегат під кодовою назвою B57S занадто дорогий для доопрацювання і відповідності еконормам.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!