В аварії знищено партію найдорожчих позашляховиків Toyota (відео)

0
1694

Toyota Land Cruiser 300 знищено в аварії / Фото: Instagram

Автовоз з партією новеньких Toyota Land Cruiser 300 перекинувся. Більшість автомобілів ремонту не підлягають

Офіційний дебют найдорожчого позашляховика Toyota – нового покоління Land Cruiser, який отримав індекс 300 – відбувся менше місяця тому, а автомобіль вже встиг стати учасником аварії. Автовоз, який повинен був доставити партію нових машин в автосалони Оману, потрапив в серйозну аварію.

Що стало її причиною, достеменно невідомо, але в результаті всі автомобілі отримали серйозні пошкодження. Судячи по знімках з місця аварії, відновленню більшість машин не підлягає.

Аварія сталася кілька днів тому, і про неї стало відомо завдяки публікаціям очевидців. На жаль, ні про причини аварії, ні про постраждалих не повідомляється, але очевидці зазначили, що інцидент стався вночі.

На кадрах видно кілька білих позашляховиків, які після удару більше нагадують купу металу. У одного з автомобілів зім’ята вся передня частина і дах. Ще один явно отримав пошкодження силових елементів кузова.

Світовий дебют Land Cruiser 300 відбувся 10 червня 2021 року. А вже у другій половині місяця новинку було помічено на автовозах в Україні. Хоча, треба відзначити, що в деяких країнах автомобіль з’явився ще раніше. Наприклад, позашляховик вже отримала поліція Еміратів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!