Німці назвали топ-8 найгірших вживаних автомобілів

0
920

Німецькі експерти з журналу Auto Bild склали список із найгірших автомобілів, які пропонують на вторинному ринку.

Купівлю деяких авто потрібно уникати, навіть якщо попередній власник їздив буде обережно. Рейтинг таких марок машин склали на основі звіту організації з технічного нагляду TUV (Technischer Uberwachungsverein) про результати перевірок більш ніж 8 млн автомобілів в 2021 році.

FIAT PANDA

Автомобілі Fiat Panda третього покоління, які почали вироблятися з 2012 року, мають кілька слабких місць. Через кілька років експлуатації у них виникають проблеми із підвіскою, амортизаторами, пружинами і вихлопною системою.

RENAULT KANGOO

У мінівенів Renault Kangoo, які випускаються з 2008 року, виникають проблеми з освітленням, гальмами, рульовим управлінням і підвіскою.

CITROЕN BERLINGO

У рейтинг потрапили Citroеn Berlingo другого покоління, які випускалися до 2018 року. У них часто виникають проблеми з освітленням, але найбільший недолік – витік мастила.

DACIA LOGAN

Багато слабких місць знайшлося у Dacia Logan першого і другого покоління. Серед недоліків: нестабільне рульове управління, втрата мастила в двигуні і коробці передач, проблеми зі світлом і вразлива підвіска.

VOLKSWAGEN SHARAN

Вже після трьох років експлуатації у цього авто з’являються проблеми з підвіскою. А згодом починають ржавіти пружини і гальмівні диски.

FORD GALAXY

Модель, яка випускалася у 2015 році, відзначилася проблемами з витоком мастила і гальмами. Окрім того, Ford Galaxy цього року має проблемні підвіску, мости і освітлення.

DACIA DUSTER

Цей румунський кросовер грішить витоком мастила у двигун і редуктори, а також має слабку підвіску.

FIAT PUNTO

Проблеми стосуються автомобілів, випущених у 2005-2018 роках. Вони мають безліч проблем: із освітленням, гальмами, вихлопною системою, а також втратою мастила у двигуні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!