Найдешевший Toyota Land Cruiser 300 показали на відео

0
1016

Компанія Toyota підготувала найбільш доступну версію нового покоління позашляховика Toyota Land Cruiser, призначену для ринків близькосхідних країн. Автомобіль буде відрізнятися від більш дорогих виконань “трьохсотого” урізаним оснащенням і атмосферним двигуном. Машину в такому виконанні показали на відеоролику в Instagram.

Як видно на відео, зовні характерні відмінності дешевого «Ленд Крузера 300» будуть полягати в наявності штампованих колісних дисків замість легкосплавних, а також відсутності рейлінгів на даху. У салоні зміни зводяться до наявності іншої обробки (замість шкіри використана комбінована оббивка з тканини і велюру). Незважаючи на здешевлену версію позашляховик зберіг 9-дюймовий сенсорний дисплей «мультимедии» і 3-зонний клімат-контроль, але з метою економії позбувся деяких водійських асистентів.

Під капотом найбільш доступного Land Cruiser 300 буде встановлено 4-літровий бензиновий атмосферний V6, який добре знайомий по моделі попереднього покоління з індексом 200. Його потужність в новому LC300 складе 275 кінських сил, а в парі буде працювати 6-діапазонний «автомат».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!