Авто

Названо 3 недорогих японських б/у седани

Share

Японський автопром славиться надійністю в поєднанні з прийнятною ціною. Крім того, його автомобілі добре показують себе в експлуатації. Вони без проблем продаються на вторинному ринку, передає avtonovostidnya .

Нещодавно був складений топ з трійки лідерів в класі седан японського виробництва. До них відносяться:

Toyota Avensis

Для моделі характерний просторий, комфортний і затишний салон. Внутрішня начинка теж радує. За зовнішнім виглядом авто виглядає люксових, поступаючись тільки, може бути, своєму побратимові Toyota Camry. Друге покоління цих автомобілів може похвалитися багатьма вагомими доробками.

У лінійці цих авто можна зустріти кросовери з обсягами моторів 1.8, 2.0 і навіть 2.4 літра. Потужність в кінських силах у них розподіляється відповідно: 130, 145 і 165. Вибрати на свій смак можна, як механічну, так і автоматичну коробки передач.

Nissan Primera

На відміну від свого побратима Avensis, Primera має значно більш презентабельний зовнішній вигляд. Те ж саме стосується і дизайну салону. Не всім автолюбителям вид внутрішньої і зовнішньої обробок здасться звичним і знайомим. Але звернути свою увагу на нововведення, однозначно, варто. Особливо це стосується центральної панелі, в якій основний акцент зміщений в центр, де розташована коробка з основними приладами.

Найчастіше Nissan Primera зустрічається в двох конфігураціях моторної тяги. Це 1.6 і 2.0 літрові двигуни з потужністю в 109 і 140 кінських сил. Рідше можна зустріти 2.2-літровий дизельний мотор. Він може похвалитися силою в 125 к.с.

Варіантів трансмісії в цій моделі три: механіка, автомат і варіатор.

Mitsubishi Lancer

Ця модель зустрічається на вторинному ринку набагато частіше двох попередніх. Можливо, це обумовлено славою про надійність японських автомобілів. Коштує вона трохи дешевше своїх закордонних аналогів, а й класом вважається нижче. Вона має більш стриманий зовнішній вигляд і більш класичний салон без вишукувань. Особливо надійним вважається дев’ятий Lancer. Він заслужив славу невибагливого авто.

Mitsubishi зустрічається з моторами в 1.3, 1.6 і 2.0 літрів. Потужність в кінських силах в них розподілилася наступним чином: 82, 98 і 135 відповідно.

Можна знайти як механічну, так і автоматичну коробки передач.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024

Mercedes-Benz EQXX проїхав 1010 кілометрів на одній зарядці (відео)

Mercedes-Benz EQXX проїхав із Ер-Ріяду до Дубая на одній зарядці батареї. Mercedes-Benz прозвітував про третій…

05.05.2024