Названо 3 недорогих японських б/у седани

0
764

Японський автопром славиться надійністю в поєднанні з прийнятною ціною. Крім того, його автомобілі добре показують себе в експлуатації. Вони без проблем продаються на вторинному ринку, передає avtonovostidnya .

Нещодавно був складений топ з трійки лідерів в класі седан японського виробництва. До них відносяться:

Toyota Avensis

Для моделі характерний просторий, комфортний і затишний салон. Внутрішня начинка теж радує. За зовнішнім виглядом авто виглядає люксових, поступаючись тільки, може бути, своєму побратимові Toyota Camry. Друге покоління цих автомобілів може похвалитися багатьма вагомими доробками.

У лінійці цих авто можна зустріти кросовери з обсягами моторів 1.8, 2.0 і навіть 2.4 літра. Потужність в кінських силах у них розподіляється відповідно: 130, 145 і 165. Вибрати на свій смак можна, як механічну, так і автоматичну коробки передач.

Nissan Primera

На відміну від свого побратима Avensis, Primera має значно більш презентабельний зовнішній вигляд. Те ж саме стосується і дизайну салону. Не всім автолюбителям вид внутрішньої і зовнішньої обробок здасться звичним і знайомим. Але звернути свою увагу на нововведення, однозначно, варто. Особливо це стосується центральної панелі, в якій основний акцент зміщений в центр, де розташована коробка з основними приладами.

Найчастіше Nissan Primera зустрічається в двох конфігураціях моторної тяги. Це 1.6 і 2.0 літрові двигуни з потужністю в 109 і 140 кінських сил. Рідше можна зустріти 2.2-літровий дизельний мотор. Він може похвалитися силою в 125 к.с.

Варіантів трансмісії в цій моделі три: механіка, автомат і варіатор.

Mitsubishi Lancer

Ця модель зустрічається на вторинному ринку набагато частіше двох попередніх. Можливо, це обумовлено славою про надійність японських автомобілів. Коштує вона трохи дешевше своїх закордонних аналогів, а й класом вважається нижче. Вона має більш стриманий зовнішній вигляд і більш класичний салон без вишукувань. Особливо надійним вважається дев’ятий Lancer. Він заслужив славу невибагливого авто.

Mitsubishi зустрічається з моторами в 1.3, 1.6 і 2.0 літрів. Потужність в кінських силах в них розподілилася наступним чином: 82, 98 і 135 відповідно.

Можна знайти як механічну, так і автоматичну коробки передач.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!