Фотошпигуни показали перші знімки майбутнього Porsche Macan Electric 2022 року

Це найпоказовіші на сьогоднішній день шпигунські фотографії майбутнього Porsche Macan Electric, який вийде в 2022 році. Завдяки майстерності фотографів вперше можна заглянути в просунутий інтер'єр новинки. Перший електричний позашляховик німецької марки отримав нову і дуже мінімалістичну приладову панель.

0
82

У першій половині 2022 року дебютує нове покоління Porsche Macan. Один з найбільш продаваних позашляховиків німецької фірми перетворений в модель з нульовим рівнем викидів, що розширило асортимент електромобілів фірми. Нові шпигунські фотографії майбутньої моделі більш ніж цікаві не тільки для того, щоб ближче познайомитися з серійним прототипом, але і тому, що вони розкривають його інтер’єр.

Porsche повністю змінив зовнішній вигляд Macan, перейшовши від звичайного позашляховика з елегантним сімейним дизайном до більш спортивному форматі з підкресленим дизайном купе. Ця стилістика проглядається в формі лінії даху і покатом заднього борту. Оскільки багато елементів все ще є тимчасовими, на естетику передньої частини вплине Taycan, а в задній частині – тонкі і щільно інтегровані драйвери в стилі Panamera.

Одна з деталей, яка також привертає увагу, – це коротка колісна база і дуже укорочені звіси. На даний момент приладова панель об’єднує старі і нові деталі, хоча вгадується дуже мінімалістичний конфігурація.

Macan Electric зробить ставку на приладову панель, що складається з трьох екранів, об’єднаних в єдине ціле, як в Taycan, з трьома функціонально диференційованими секціями в найпросунутішої і розкішної конфігурації. У прототипу є приладовий екран, розташований далі за іншою частиною приладової панелі, і піднятий тунель трансмісії без органів управління. Нова модель заснована на новій платформі електромобіля Premium, розробленою спільно з Audi.

Майбутній Macan буде пропонувати високу продуктивність і функції з версіями, які будуть слідувати тій же лінії, що і моделі внутрішнього згоряння, і з одним-трьома електродвигунами, а також потужною батареєю між осями, яка буде пропонувати більш 600 кілометрів пробігу.
Задня частина Porsche Macan Electric 2022 підсилює свою спортивну сторону, перетворюючись в купе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!