Опубліковані офіційні фотографії Opel Astra нового покоління

0
168

Після публікації перших тизерів новинки компанія Opel вирішила поділитися повноцінними фотографіями нової Astra.

На представлених знімках, прототип нової Opel Astra поки закутаний в щільний камуфляж, але цикл випробувань моделі вже добігає кінця. Крім стандартних тестів на фірмовому полігоні, за Полярним колом, а також в кліматичній камері, представники Opel згадали високошвидкісні випробування і подолання броду з водою. За стандартами марки, всі автомобілі повинні без утруднень проїжджати брід глибиною 25 см.

Головний інженер нової Opel Astra – це Маріелла Фоглер, яка брала участь в розробці автомобілів двох попередніх поколінь, а також соплатформенного кабріолета Opel Cascada . За технікою прийдешній хетчбек Opel Astra буде повністю уніфікований з Peugeot 308. Судячи по пропорціях і формі дверних прорізів, нова Opel Astra і «триста восьмий» матимуть і уніфікований кузов.

Оригінальним у Opel Astra буде тільки дизайн: він вирішений в стилістиці Opel Vizor, який був розроблений командою на чолі з британцем Марком Адамсом. Так, світлодіодні фари (вони є вже «в базі») у новинки будуть об’єднані з гратами радіатора в загальний затемнений блок, який оформлений під визор шолома. Салон нової Opel Astra теж буде виконаний в стилі Mokka: з передньою панеллю Pure Panel, яка включає два дисплея і мінімум аналогових кнопок і перемикачів.

В основу Opel Astra нового покоління ляже модульна платформа EMP2 концерну Stellantis. За даними зарубіжних видань, гамма моторів новинки виявиться точно такою же, як у моделі Peugeot 308. Це бензинова турботрійка 1.2 Puretech (110 або 130 к.с.), 4-циліндровий турбодизель 1.5 BlueHDi на 130 к.с., а також два гібриди на базі бензинової турбочетверкі 1.6, які максимально видають 180 або 225 к.с. Обіцяна і повністю електрична модифікація автомобіля.

Прем’єра нового Opel Astra відбудеться вже через кілька тижнів, а пізніше до нього приєднається універсал Sports Tourer. Виробляти машини будуть на головному підприємстві марки Opel в німецькому Рюссельсхаймі, де моделі Astra випускали з 2009 по 2015 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!