BMW представила дуже незвичайний концепт

0
158

Новий концепт-кар, представлений баварською компанією, отримав назву V12 LMR. Презентація відбулася в досить незвичному місці -в Мюнхенському оперному театрі. Але до офіційного показу аналог автомобіля вже був помічений за проходженням траси «24 години Лемана». Говорячи про новий концепті представники компанії відзначили, що кожна знову представлена арт-модель відповідає думку дизайнерів про сучасний автомобільному мистецтві.

При розробці гоночної моделі BMW V12 LMR за основу була взята унікальна концепція поєднання характеристик, характерних для машин, використовуваних в гонках на витривалість. До величезного розчарування фанатів бренду відомості про технічне оснащення моделі не розголошуються. Однак справжні любителі гонки Леман вже встигли охрестити автомобіль одним з найцікавіших.

Варто відзначити, що в 1999 році концерн BMW вже презентував нову модель саме в гонці на витривалість. І тоді компанії вдалося здобути перемогу в змаганнях. Новинка змушує помріяти про те, яким автовиробники бачать гоночний транспорт в майбутньому і як їм вдається втілити в ньому всілякі технології минулого.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!