Характеристики нового кросовера Kia Sportage розсекретили завчасно

0
196

На YouTube-каналі Dodo Tube з’явилися подробиці про Sportage нового покоління, які стали відомі після закритої презентації моделі в Південній Кореї. Так, з’ясувалося, що на домашньому ринку машина надійде в продаж 20 липня 2021-го, і буде доступна з 1,6-літровим турбомотором потужністю 180 сил і гібридною установкою (230 кінських сил). Крім того, згадується розмір цифрової панелі приладів і екрану системи мультимедіа (12,3 дюйма).

Раніше Kia Sportage нового покоління розкрили на офіційних фото. За вигляд нового кросу відповідав виходець з Infiniti і BMW Карім Хабіб: машина радикально змінилася зовні і витримана в новій фірмовій стилістиці марки Opposites United , характерна особливість якої – контрастні поєднання гострих граней і скульптурних форм. В цілому ж дизайн кросу нагадує недавній електричний Kia EV6 .

У салоні Sportage нового покоління – цифрова панель приладів і екран мультимедіа, які об’єднали під одним склом; під екраном розташований блок управління кліматичною установкою, а перемикання режимів роботи КПП винесено на обертову «шайбу».

Kia Sportage нового покоління зібраний на тій же платформі, що і Tucson . Передбачалося, що в моторну лінійку увійдуть бензинові і дизельні «турбочетвірки», в тому числі з 48-вольтним стартер-генератором. Повноцінний гібрид може отримати батарею ємністю 13,8 кВт / год, що забезпечить йому запас ходу на одній електриці в 45 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!