Опубліковані подробиці про оновлений кросовер Kia Sportage

На цьому тижні Kia провела приватну демонстрацію нового Sportage в Південній Кореї. П'яте покоління також недавно пройшло сертифікацію Міністерства з охорони навколишнього середовища, що свідчить про швидкий випуск автомобіля. Очікується, що в Південній Кореї старт попередніх замовлень відбудеться 1 липня, а у дилерів модель почне з'являтися з 20 липня.

0
112

Як ми вже говорили, Kia недавно завершила внутрішню сертифікацію по шуму і викидів двох двигунів – бензинового і гібридного. Перший представлений агрегатом Smartstream CVVD 1.6 Turbo з максимальною потужністю 180 кінських сил. Мінімальна вага автомобіля з цією силовою установкою посилання – 1 525 кг. 

Гібридний варіант заснований на тому ж двигуні 1.6 Turbo, сполученим з електромотором і шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Сумарна потужність гібридної моделі складає 230 к.с., а вага на 100 кг більше.

Позашляховик 5-го покоління, заснований на новій філософії дизайну Kia «Об’єднані протилежності», має динамічний, але простий дизайн, який відображає сміливість природи і сучасну чуттєвість. Opposites United – це концепція, вперше представлена ​​в EV6, першому спеціалізованому електромобілі Kia, побудованому на платформі E-GMP.

Головною прикметною особливістю дизайну новинки став новий логотип марки, нанесений на решітку радіатора. Інтер’єр поєднує в собі передові технічні рішення і оригінальні елементи дизайну, орієнтовані на користувача. Перш за все, це вперше на корейських моделях панорамний вигнутий дисплей, який плавно з’єднує 12,3-дюймову приладову панель і 12,3-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи.

Kia досі не підтвердила комплектації оновленого Sportage, але ясно, що він використовує ту ж платформу 3-го покоління, що і новий Tucson. Очікується, що завдяки цьому покращиться внутрішня компоновка кросовера і ходові якості.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!