Опубліковані характеристики нового Lexus LX

Технічні характеристики кросовера Lexus LX нового покоління, схоже, просочилися в японські ЗМІ. Повідомляється, що флагманський розкішний позашляховик буде представлений в двох варіантах і буде відрізнятися від «родинного» Land Cruiser 300 більше, ніж будь-коли раніше.

0
97

Японський сайт Creative Trend повідомив про специфікації Land Cruiser 300 раніше інших, і, за винятком деяких невеликих розбіжностей в числах потужності і крутного моменту, інформація виявилася досить точною. Вони навіть назвали існування модифікації GR Sport. Тепер вони зосередили свою увагу на LX.

Відзначається, що базова комплектація буде називатися LX 600 і, швидше за все, отримає 3,5-літровий V6 з подвійним турбонаддувом від Land Cruiser. Він буде мати ті ж характеристики, що й у Toyota – 415 кінських сил потужності. Creative Trend додає, що на Близькому Сході модель початкового рівня буде називатися LX 500d, що означає, що вона буде оснащена 3,3-літровим турбодизелем V6 від Land Cruiser потужністю 309 кінських сил.

Однак флагманською стане версія LX 750h, яка отримає гібридно-електричну систему до 3,5-літровому бензиновому V6. Разом вони виробляють 480 к.с. Ця силова установка вже відсутня на Land Cruiser.

Крім того, у LX буде більш розкішний і високотехнологічний інтер’єр, як в новому Lexus NX. Однак, в той час як NX має 14-дюймову версію екрану, LX, як повідомляється, отримає 17-дюймовий тачскрін.

Крім того, ми отримали достовірні відомості від японських ЗМІ, що і Land Cruiser, і Lexus LX в Японії будуть оснащені системою розпізнавання відбитків пальців на кнопці запуску двигуна. Саме ці моделі є одними з найбільш викрадаються, по крайней мере, в Японії – точно, причому щорічно близько 5 з кожних 100 зареєстрованих транспортних засобів викрадаються, і їх кількість зростає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!