Авто

Volkswagen представив черговий неймовірний концепт

Share

Як і очікувалося від концепту, Skylight відрізняється декількома дизайнерськими штрихами, які виділяють його серед серійних версій Golf GTE, на яких він заснований. По-перше, можна помітити особливий забарвлення з графікою Lapiz Blue і Catalina Blue на білому корпусі, яка поєднується з комплектом 20-дюймових колісних дисків.

Ручки дверей підсвічуються, а задні ліхтарі прикрашені білим світлодіодним графікою на темному тлі. Збільшений задній спойлер і бічні пороги запозичені у Golf R, завершуючи зовнішні зміни разом з вихлопними трубами з нержавіючої сталі, надрукованими на 3D-принтері.

Усередині найяскравішою особливістю є голограма значка GTE над центральним сенсорним екраном, яка реагує на швидкість / прискорення. Більш того, синя оббивка спортивних сидінь поєднується з синіми деталями на приладовій панелі, рульовому колесі і дверях. Вибір кольору має сенс, оскільки значок GTE асоціюється з синім (в той час як GTI – з червоним, а GTD – з чорним).

Нарешті, в багажнику ховається вражаюча звукова система з повною вихідною потужністю 3110 Вт, чого цілком достатньо для організації вечірки на відкритому повітрі. Ще одна річ, яку можна знайти в багажному відділенні, – це електричний скейтборд.

Однак інженери вирішили не допрацьовувати підключається гібридну установку. Це означає, що Skylight має 1,4 TSI від стандартної моделі і електродвигун з сумарною потужністю як у GTI – 242 к.с. і обертовим моментом в 400 Нм. Потужність передається на передні колеса через 6-ступінчасту коробку передач DSG з допомогою електронного диференціала XDS. Акумулятор на 13 кВт / год забезпечує запас ходу на електротязі близько 60 км, а адаптивна підвіска DCC забезпечує комфортну або спортивну манеру їзди.

Всього над проектом працювали 16 учнів. За традицією, троє з них також брали участь в розробці торішнього концепт-кара, поділившись своїм досвідом з командою. Для тих, хто хоче побачити Golf GTE Skylight поблизу, він буде виставлений на заводі Volkswagen Autostadt в Вольфсбурзі, Німеччина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Volkswagen

Останні записи

Bentley анонсувала новий лімітований спорткар

Влітку 2022 року, за дебютом відкритого спорткара Bentley Mulliner Bacalar, який відродив традицію виробництва ексклюзивних…

28.04.2024

У нового кросовера Kia Sorento 2024 виявлено небезпечні проблеми

У двох Kia Sorentos 2024 року випуску під час дилерського огляду було виявлено несправність гідропідсилювача…

28.04.2024

Черги на кордоні – які пункти пропуску вже переповнені зранку

У неділю вранці (28 квітня) на кількох пунктах пропуску на українському кордоні утворилися черги. Водіїв,…

28.04.2024

Опубліковано перший тест-драйв Dacia Duster 2024

Перший тест нового гібридного Dacia Duster 2024 нового покоління провело видання L'automobile, яке розповіло про…

28.04.2024

Чому не варто поспішати з поїздкою на мийку: експерти назвали 5 причин

Багато автовласників рідко миють належний їм транспортний засіб. Такі автомобілісти можуть знайти величезну кількість виправдань…

28.04.2024

Geely розповіла про найбільш незвичайну опцію кросовера Starship

Прототип побудований на новій платформі GEA (Geely Electric Architecture) та оснащений технологіями «цифрового» шасі, а…

27.04.2024