В мережі показали сучасний пляжний «Запорожець» (ФОТО)

Для стильних водіїв немає нічого кращого, ніж ретроавтомобілі з хромованим багажним відділенням на даху. В ідеалі на ньому можуть знаходитися пара дощок для серфінгу або старий саквояж.

0
974

Екстер’єр принципово нового «Запорожця» у співпраці з iReactor показав популярний дизайнер Олександр Шторм. Основною аудиторією цієї машини могли б бути серфери і сапбордісти, а також любителі компактних транспортних засобів.

В СРСР модернізований Fiat проводився під виглядом «Запорожця». Сьогодні справи у компанії йдуть з ряду геть погано. Врятувати промисловий комплекс допоможуть лише яскраві рішення. Одне з таких було запропоновано креативною командою.

Перше, що відразу ви можете помітити це сучасна оптика. У «Запорожця» влита решітка радіатора і вельми незвичайний бампер. Чорна захист порогів допоможе вберегти авто від подряпин, викликаних піском.

Логотип «Запорожця» гордо красується спереду і ззаду у елегантній моделі. Дизайнер збирається показати OLD-version, максимально наближену до класики. У ній дзеркала далекого виду виготовлялися з хрому, а ручки і решітка радіатора була б взята з радянської класики.

Задні стоп-сигнали і оптика в цілому відсилають до рішень британської компанії Bentley Motors. Як пояснив автор, ціна рестайлінгового «Запорожця» могла б починатися від 800 000 рублей для автомобілів зі спрощеної оптикою. У машину при бажанні можуть сісти чотири спортсмена. На авто можна закріпити до шести твердих дощок або ж до восьми SUP-бордів. Комфортне хромоване багажне відділення має особливі кріплення для установки незнімних весел. Не тільки любителям водних розваг підійде подібна мікролітражка, також авто стане відмінним бюджетним Сітікар.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!