Названо найнадійніші позашляховики в Україні

0
968

Позашляховики в Україні як і раніше залишаються досить популярними незважаючи на чимале споживання палива, яке постійно дорожчає. Висока витрата і високі ціни на паливо автолюбителі намагаються компенсувати надійністю самих позашляховиків. Тому в першу чергу всі намагаються купити саме надійні позашляховики.

Toyota Land Cruiser, Toyota Land Cruiser Prado – ці автомобілі очолюють список найбільш надійних позашляховиків. Так само вони в списку найнадійніших автомобілів в історії автомобілебудування.

Toyota Land Cruiser

Land Cruiser – відмінний преміальний позашляховик, практичний, зручний і головне надійний. При належному догляді їх двигуни можуть служити 500 тис. км. Підвіска автомобіля комфортабельна і відрізняється своїм тривалим ресурсом. Японські МКПП і АКПП служать навіть більше ніж їх двигуни.

Автомобіль підходить всім як сімейним людям, так і діловим. У будь-якому випадку ці машини забезпечують свого власника статусом “успішної людини”.

Значна вартість цих машин не лякає автолюбителів, більшість довгі роки намагаються зібрати грошей, щоб придбати собі цей автомобіль.

Nissan Patrol 5 покоління (на головному фото)

Nissan Patrol – на відміну від попереднього автомобіля не володіє такими ж преміальними якостями, зате він так само відрізняється своєю чудовою надійністю.

Через свою міцну і надійну конструкцію автомобіль часто закуповували для армійських потреб.

Останні моделі цього автомобіля мають 400 сильний бензиновий силовий агрегат, який крім усього володіє і відмінною динамікою (6.5 секунд до 100 км / г). Якщо ви віддаєте перевагу дизелю, то доведеться купувати попередні покоління, але це не проблема, адже автомобіль славиться своєю надійністю, незважаючи на вік і умови експлуатації.

Суворий і могутній автомобіль для справжніх чоловіків.

Mitsubishi Pajero Sport

Mitsubishi Pajero Sport – в 2021 році Mitsubishi Pajero Sport займає верхні рядки рейтингу найнадійніших позашляховиків. Автокритики відзначають саме версію Sport, хоча спортивного в цьому автомобілі нічого немає, але ця приставка звучить саме так.

Останні моделі даного позашляховика стали більш преміальними, але не втратили своєї надійності.

Знайти варіант з МКПП складно. Проте, і японська АКПП довговічна та невибаглива. А повний привід працює безвідмовно.

Відповідний автомобіль створений для будь-яких умов. Правда ціна на останні моделі завелика, через що навряд чи ви захочете їздити на ньому по суворому бездоріжжі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!