З’явилося перше офіційне фото Toyota Tundra нового покоління

0
260

Компанія Toyota Motor 18 червня опублікувала першу фотографію нового, третього за рахунком покоління повнорозмірного пікапа Toyota Tundra. Технічні характеристики новинки поки не називаються.

Публікація офіційного зображення нового Toyota Tundra сталася після того, як на форумі власників tundras.com з’явилися неофіційні знімки, імовірно взяті з закритої презентації для дилерів марки. Після цього співробітники Toyota написали в Twitter: «Деякі люди не вміють зберігати секрети», – і доклали вже офіційну фотографію.

Tundra третього покоління істотно відрізняється від попередниці. Лінії кузова стали більш суворими, спереду встановлена величезна решітка з малюнком у вигляді шестикутників. ДГЗ вбудовані як в фари хитромудрої форми, так і в бампер. Варто відзначити, що на представленому зображенні знаходиться версія TRD Pro , так що базовий пікап може виглядати скромніше.

Першу інформацію про двигун новинки японська компанія опублікувала раніше в червні, але поки все обмежується лише фотографією підкапотного простору. Очікується, що це буде 3,5-літровий бензиновий V6 з подвійним турбонаддувом. Не виключено, що для пікапа візьмуть V35A-FTS , який почали встановлювати на новий Land Cruiser 300 . Там він видає 415 к.с. і 650 Нм. Це більше, ніж у 5,7-літрового V8 (386 к.с. і 543 Нм), що застосовується на колишній моделі Tundra . Дата повноцінної презентації новинки поки не розкрита.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!