Mitsubishi представила дві новинки

На автосалоні в Чунціні марка Mitsubishi показала моделі Airtrek і Mitsubishi Outlander Space Travel Edition.

0
349
Mitsubishi Airtrek

Відзначимо, що новий кросовер Mitsubishi Airtrek показали на автосалоні в Чунціні тільки у вигляді зображень на великому екрані. Живий автомобіль на виставку не привезли. Перший Mitsubishi Airtrek зразка 2001 року був версією моделі Outlander для ринку Японії і ще деяких країн. А новий кросовер Airtrek – це перероблений в стилі марки Mitsubishi китайський електрокар Aion V . Новинка створена спільним підприємством GAC Mitsubishi і буде проводитися тільки для китайського ринку.

При цьому перетворення моделі Aion V в кросовер Mitsubishi Airtrek не обмежилася лише заміною логотипів. Автомобіль під японською маркою має інший дизайн з фірмовим «ікс-фейсом» ( Dynamic shield в термінології Mitsubishi ), у нього інші бампери, а також світлові прилади і перероблений декор.

Повністю перероблений і салон нового Mitsubishi Airtrek : аж до рукояток відкривання дверей. Натомість модного рішення з об’єднаними дисплеями у кросовера два роздільних дисплея, причому приладовий сховали під козирок. Встановили свій трехспицевий кермо, перекомпонувати дворівневий центральний тунель. А простір в салоні нового Mitsubishi Airtrek розробники порівнюють з простором в компактвен. Даних про техніку новинки поки немає. Повноцінний дебют кросовера Mitsubishi Airtrek відбудеться в другому півріччі нинішнього року.

Mitsubishi Outlander Space Travel Edition

Також компанія Mitsubishi представила в Чунціні і іншу новинку. Вона отримала назву Mitsubishi Outlander Space Travel Edition і, за задумом розробників, стилізований під космічний човник. Причому в основі моделі лежить не новий Outlander , а добре знайомий нам кроссовер минає покоління, який до цих пір продається на російському ринку, Китаї і в ряді інших країн. Mitsubishi Outlander Space Travel Edition радикально змінили зовнішність і заглушили задні двері, хоча зрозуміло, що це всього лише ефектний концепт-кар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!