Geely має намір продовжити випуск автомобілів на метанолі

0
43

Голова правління китайського концерну Лі Шуфу заявив, що автовиробник Geely продовжить роботу над автомобілями, які працюють на метанолі, навіть якщо зусилля можуть потерпіти невдачу. Нагадаємо, що Geely входить до лав невеликого числа автовиробників, які розробляють автомобілі на метанолі, тестує метанольні таксі в деяких містах західного Китаю, а також розробляє вантажівки, що працюють на метанолі, в своєму підрозділі комерційних автомобілів.

Чи сказав, що Geely, що володіє Volvo Cars і 9,7% акцій Daimler, інвестувала в ісландську компанію Carbon Recycling International для розробки технологій виробництва метанолу з двоокису вуглецю, щоб знизити загальні викиди вуглецю.

«Ми продовжимо вивчати технології виробництва автомобілів на метанолі. Звичайно, в кінці кінців, це може потерпіти невдачу, але в даний час ми все ще працюємо над цим », – сказав Лі на галузевій конференції в західному місті Чунцин, не вдаючись у подробиці про проект.

Двигуни на метанолі підвищать енергетичну незалежність Китаю, оскільки в країні є величезна кількість вугілля, який можна перетворити в метанол. Однак Чи не повідомив подробиць технології. Він сказав Reuters, що Geely розширить виробництво автомобілів, що працюють на метанолі.

Geely також розробляє повністю електричні автомобілі, бензинові, гібридні транспортні засоби і водневі комерційні автомобілі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!