Компанія Subaru представила в Японії оновлений кросовер Forester 2022

Subaru представила Forester п'ятого покоління ще в березні 2018 року, і, оскільки життєвий цикл продукту скорочується, не дивно, що оновлена ​​версія тепер дебютує на домашньому ринку - в Японії. Компактний кросовер не сильно змінився, найочевидніше нововведення - спереду, де можна помітити перероблені фари з більш вертикальним дизайном.

0
138

Передній бампер також зазнав доопрацювання і отримав виступ прямо під зміненою фарою, на якому розміщується омивач. Решітка не виглядає більша, ніж раніше, але має плоский U-образний візерунок. Крім того, логотип Subaru прикрашає металевий орнамент. Залежно від комплектації бувають круглі і вертикальні протитуманні фари, але всі вони – світлодіодні.

Поки є тільки одне зображення, що показує задню частину, і, можливо, це тому, що Forester зі специфікацією JDM виглядає практично так само, як і раніше. Легкий рестайлінг зазвичай превносіт деякі зміни в графіку задніх ліхтарів, але сама оптика виглядають ідентично такої в моделі актуальною генерації. Subaru пропонує 18-дюймові колісні диски з оновленим дизайном і додає три нові кольори (осінній зелений металік, каскадний зелений кремнезем, блискучий бронзовий металік) в місцеву версію свого кросовера, який доступний в комплектаціях Touring, X-Break, Advance і Sport .

Салон Forester 2022 для Країни висхідного сонця багато в чому такий же, як і раніше, але з новим вибором матеріалів обробки. Крім того, в EyeSight доданий більш широкий кут огляду стереокамери, а також покращено оптимізоване програмне забезпечення. Subaru внесла зміни в підвіску для всіх комплектацій, щоб підвищити комфорт, в той час як e-Active Shift Control тепер доступна на всіх версіях, оснащених гібридним двигуном e-Boxer .

Subaru вже приймає попередні замовлення на Forester у виконанні JDM, і ми очікуємо, що північноамериканська версія моделі 2022 року представлена в найближчі тижні. Прототип вже був помічений на території континенту в грудні 2020 року, тому його офіційний дебют, швидше за все, відбудеться в самий найближчий час.

Не виключено, що американський Forester після поновлення отримає 1,8-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом, доступний в Японії в версії Sport , з 174 к.с. потужності і 300 Нм крутного моменту. Крутний момент у нього на 61 Нм більше, ніж у 2,5-літрового двигуна без наддуву, і він має кращий відгук на низьких оборотах завдяки примусовій індукції.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!