У Мережі показали фото оновленого кросовера Kia Telluride

0
48

Портал TheKCB.com опублікував перші шпигунські фото оновленого корейського флагмана Kia Telluride. Крім того, були розкриті комплектації майбутньої новинки.

Судячи з фотографій, кросовер отримає переглянуту головну оптику, змінену решітку радіатора, новий фірмовий логотип бренду, а також задні ліхтарі з іншою начинкою. Крім того, після рестайлінгу буде переглянутий список базового оснащення Kia Telluride. Тепер уже в найдоступніших версіях автомобіль зможе похвалитися трьохзонним клімат-контролем, збільшеним до 10,25 дюйма сенсорним дисплеєм мультимедійної системи, а також навігаційною системою.

Кросовер оснащується 3,8-літровим бензиновим V6 потужністю 395 к.с., мотор працює в парі з класичною 8-ступінчастою АКПП. Система повного приводу з шістьма фіксованими режимами: Smart , Eco , Sport , Comfort, Snow і AWD Lock пропонується в якості опції.

У списку оснащення топових комплектацій оновленого Telluride числиться преміальна аудіосистема Harman Kardon з 10 динаміками потужністю на 630 ват і сабвуфером, а також камери кругового огляду і панорамний люк.

Оновлений Kia Telluride вийде на ринок США в третьому кварталі цього року. Попередня вартість – від 33 000 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!