Інтер’єр нового купеобразного кросовера Genesis розсекретили до прем’єри

0
679

Салон першого електричного кросовера преміального бренду корейської марки був розсекречений водієм одного з прототипів.

На шпигунських знімках зображений салон кросовера GV60. Автомобіль отримає нехарактерну для моделей Genesis архітектуру передньої панелі в якій використовуються напрацювання концепту Genesis Concept X. Передбачається, що автором знімків був не просто очевидець, а один з водіїв тестового кросовера.

Стилісти компанії змогли зробити салон новинки несхожим на інші моделі Genesis . Вивчаючи опубліковані знімки можна помітити, що інформаційно-розважальний комплекс об’єднаний з цифровою панеллю приладів в один кластер, а на особливу увагу заслуговує незвичайний блок налаштувань кліматичної системи. Температуру повітря можна змінювати аналоговими перемикачами, а для більш детальних налаштувань передбачений невеликий сенсорний дисплей. Автовиробник вирішив не відмовлятися від фізичних кнопок і передбачив «гарячі» клавіші медіасистеми, налаштувань підігріву і вентиляції сидінь; звичні «гойдалки» збереглися на Мультируль.

Перемикач їздових режимів виконаний у формі кулі, як на Genesis Concept X . Круглими зроблені дверні ручки і пульт регулювань камер заднього виду. У пасажирських дверей симетрично вбудований динамік. Звичного центрального тунелю немає оскільки між передньою панеллю та «паряться» консоллю залишився отвір, як у соплатформенного кросовера Hyundai .

Інсайдери повідомляють, що новинка буде базуватися на архітектурі E-GMP , на якій також побудовані Ioniq 5 і Kia EV6 , проте модель від Genesis отримає більш ємну тягову батарею і продуктивну силову установку. Це означає, що модель оснастять 800-вольтової електросистемою, що дозволить заряджати батарею авто від «суперчарджера» з 10 до 80% приблизно за 20 хвилин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!