Opel оновив свій найбільший кросовер (фото)

0
51

Восени минулого року Opel оновив компактний кросовер Crossland через кілька місяців після того, як представив абсолютно новий аналог Mokka. Тепер прийшов час змінити особистість їх старшого родича Grandland, який, як і інші, також втратив букву «X», яка до недавнього часу стояла в кінці назви.

Новий Grandland також отримав новий дизайн передньої частини під назвою Opel Vizor, який дебютує в Corsa нового покоління, а потім в Mokka. Крім того, кросовер отримає нові матричні фари, відомі по флагманській лінійці Insignia. Останні мають 84 діода в кожному кластері, а видимість додатково поліпшується за рахунок системи нічного бачення з інфрачервоною камерою, здатної виявляти людей і тварин на відстані до 100 метрів.

Ще більші зміни відбулися в інтер’єрі, де Opel Grandland отримав повністю перероблену приладову панель, в центрі уваги якої знаходиться система з двома «об’єднаними» екранами. Зовнішній вигляд схожий на новий Mokka, і, в залежності від рівня оснащення, розмір мультимедійного екрану може досягати 10 дюймів, як і діагональ панелі приладів.

Серед інших змін в салоні можна відзначити вентиляційні отвори з новим дизайном, а також змінений важіль трансмісії.

Існує також багатий пакет технологій безпеки і допомоги, включаючи такі функції, як 360-градусна камера, інтелектуальний круїз-контроль, моніторинг сліпих зон, попередження про зіткнення, екстрене гальмування і багато іншого.

Що стосується лінійки двигунів, Opel поки не повідомляє подробиць, але, судячи з усього, Grandland зробить ставку на добре відомі бензинові і дизельні двигуни. Peak знову стане підключається гібридною системою, що поєднує 1,6-літровий бензиновий агрегат з двома електродвигунами, що забезпечує привід 4×4 з максимальною потужністю 300 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!