Авто

ТОП-6 найкращих б/у автомобілів за ціною до 25 тисяч доларів

Share

Автомобільні експерти зібрали добірку кращих підтриманих автомобілів новіше 2001 модельного року. Про це повідомляє Forbes .

Фахівці орієнтувалися на відгуки власників авто, рейтинг надійності, середню ціну і особистий досвід.

Honda Fit / Jazz 2007 – 2016 років

В Україні підтримані Honda Jazz продаються за ціною до 12 000 доларів. Модель має відмінні показники надійності і вражаючу економію палива. Хоча вона зовні здається невеликою, всередині все одно досить просторо.

У той же час у автомобіля погана звукоізоляція, а шини можуть швидко зношуватися. Також інтер’єр позбавлений багатьох сучасних зручностей. Але на цій машині весело їздити завдяки гарному управлінню та двигуну. Модель другого покоління 2009 – 2013 років більш вишукана, ніж оригінальна модель, і вона краще управляється, ніж третє покоління 2015 – 2020 років, яке оснащено варіатором. Хоча всі версії все одно дуже хороші.

Mazda 3 2010 – 2015 років

У 2010 році вийшло друге покоління Mazda 3, яке стало більшим, більш надійним і більш стійким до іржі в порівнянні з попередньою моделлю. Через чотири роки вийшло третє покоління, яке здобуло витончений і розкішний дизайн. Обидві версії оснащені чотирициліндровими двигунами і мають хорошу керованість.

Також є більш потужна версія MazdaSpeed3, яка виходила з 2010 по 2013 рік. Вона, правда, трохи дорожче. Моделі наступних двох років також мають більш високу ціну, але вони варті того через приємного стилю і кращих показників надійності. Обидва покоління доступні, як хетчбек або седан.

Toyota Prius 2004 – 2012 років

Prius має просторий і зручний салон, а також дуже низькі витрати на експлуатацію. Він довговічний і навіть не дивлячись на великий пробіг все одно залишаються в хорошому стані, хоча автомобіль і не дуже веселий у водінні.

На вторинному ринку це досить популярна модель, особливо її друга (2004-2009 рр.) І третє покоління (2010-2015 рр.). Останнє більш надійне, але дорожче. В Україні підтримані Prius третього покоління коштують від 7000 доларів і доходять до 14 000. Також дорого може коштувати заміна гібридного акумулятора, але вони довговічні і проїдуть понад 300 000 км без проблем.

Volkswagen Golf & GTI 2010 – 2014 років

Golf шостого покоління отримав абсолютно новий рівень вишуканості і розваг в порівнянні з попередніми версіями. Він оснащений бензиновим 2,5-літровим п’ятициліндровим і 2,0-літровим чотирициліндровим дизельним двигунами. Через викидів останнього Volkswagen потрапили в скандал, але врешті-решт їм вдалося налаштувати двигун, хоча він трохи втратив потужність.

Також є більш продуктивна версія GTI, яка отримала більше потужності, краще управління і деякі косметичні поліпшення всередині і зовні. Однак найвищі специфікації цієї версії будуть значно дорожче стандартної.

Honda Civic 2006 – 2015 років

Ці роки включають два покоління Civic. Восьме виходило з 2006 по 2011 рік, мало футуристичний вигляд і було досить маневрений. Наступне покоління виходило з 2012 по 2015 і було трохи скромніше. Воно не так ефективно виглядало і трохи нудніше управлялося, однак стало більш надійним.

Обидва покоління прекрасно підходять для подорожей, так як мають пристойну потужність, хорошу економію палива і низькі витрати на обслуговування. Версії Sport Si ще краще і мають велику потужність. У гібридних Civic хороша економія палива, але довговічність акумуляторних батарей в ранніх моделях – відкрите питання.

Toyota Camry 2007 – 2014 років

Цей автомобіль був самим продаваним в США протягом багатьох років. Однією з причин цього є його легендарна надійність. У ці роки виходило шосте й сьоме покоління седана, які дуже легко знайти через їх популярності. Є велика кількість пропозицій з моделями, які мають менше 100 000 кілометрів пробігу і коштують до 23 000 доларів.

Автомобіль доступний з чотирициліндровим або шестициліндровим двигуном. Він практичний і тихий в будь-якому відношенні, але не дуже захоплюючий в управлінні і дизайні. Також доступна гібридна версія, хоч і не дуже потужна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024

Mercedes-Benz EQXX проїхав 1010 кілометрів на одній зарядці (відео)

Mercedes-Benz EQXX проїхав із Ер-Ріяду до Дубая на одній зарядці батареї. Mercedes-Benz прозвітував про третій…

05.05.2024

Lamborghini Revuelto отримає тюнінговий обвіс за ціною суперкара Huracan (фото)

Супергібрид Lamborghini Revuelto отримає обважування від DMC за ціною суперкара Huracan. Навесні 2023 року компанія…

05.05.2024

Українці масово позбавляються автомобілів: названо причину

У квітні в Україні на внутрішньому ринку зареєстровано 124,5 тис. перепродажів вживаних легкових автомобілів, що…

05.05.2024

Toyota Boshoku показала концепт «мінівену майбутнього» (фото)

Бренд Boshoku, що належить Toyota, у рамках Пекінського автосалону представив концепт «мінівену майбутнього». Розробка з…

05.05.2024

В Україні набрали чинності зміни до ПДР

Відтепер на навчальних автомобілях в Україні не має бути знаків із літерою «У». Відповідні зміни…

05.05.2024