Надійні і довговічні: експерти назвали топ автомобілів, які без проблем проїдуть 500 000 км

0
344

Сучасні машини складніші, ніж їх попередники, тому поломки відбуваються все частіше. Однак ще можна купити класичну модель, яка зможе подолати більше 500 000 км. «Твоя МАШИНА» назвала кращі такі автомобілі.

1. Toyota Tundra

Сучасний повнорозмірний пікап, який отримав широкий список оснащення. Модель зберегла міцність і надійність, тому ця машина до сих пір залишається найкращим варіантом.

2. Mercedes Benz W123 / W124

Німецька марка завжди славилася своїми машинами. Ця серія найприкметніша, особливо моделі на дизелі.

3. Toyota RAV4

Кожне покоління моделі добре себе зарекомендувало, тому і п’ята генерація не поступається іншим машинам в надійності. При цьому автомобіль не потребує надто велику увагу, достатньо лише проводити техобслуговування.

4. BMW 5 серії E39

Зараз цей седан здається застарілим, але він як і раніше виділяється надійністю. При належному догляді автомобілі моделі здатні подолати набагато більшу відстань, ніж 500 000 км.

5. Nissan Altima

Невибагливий, але довговічний седан. Машина має розширені функції безпеки і просторий комфортабельний салон. Додаткові плюси дають жорстка підвіска, підрульові пелюстки-перемикачі і унікальні колеса.

6. Toyota Sienna

Краща модель для далеких поїздок завдяки своїй надійності. Машина дуже якісно побудована і має вражаючу систему повного приводу.

7. VW Golf 4 TDI

Модель оснащується неймовірно якісними дизельними двигунами з турбонаддувом. На вторинному ринку можна побачити багато примірників з величезним пробігом, які доводять надійність моделі.

8. Ford F-150

Машина невибаглива і витривала, так як створена для важкої роботи. Тому модель використовують як в якості особистого транспорту, так і на будівництвах або в лісових господарствах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!