Розкрито нові подробиці про позашляховик Ford Bronco 2021 року

0
95

Щоб полегшити очікування, одному з членів клубу Bronco6G Ford надав в розпорядження керівництво користувача нового Bronco, і той завантажив його в Мережу, щоб майбутні власники могли ознайомитися з ним онлайн, чекаючи доставки свого позашляховика. На 552 сторінках міститься величезна кількість інформації, яку потрібно проаналізувати, і, зробивши це, форумчани виявили нові подробиці про Bronco.

Наприклад, стало відомо, що систему автоматичного запуску / зупинки можна відключити за допомогою кнопки на панелі інструментів. На жаль, Bronco не запам’ятовує переваги водія, тому доведеться відключати його кожен раз. При бажанні зберегти запас програмного забезпечення Bronco поновлення по бездротовій мережі також можна відключити. Інша сторінка ненавмисно підтверджує, що з’являться гібридні і плагін-гібридні версії Bronco, які компанія Ford ще не анонсувала.

У керівництві представлена ​​інформація про умови зарядки акумулятора і зберігання більше 30 днів гібридного Bronco. Згідно з останніми даними, Bronco Hybrid матиме такий же 3,0-літровий EcoBoost V6, що і Ford Explorer ST і Lincoln Aviator Grand Touring, з електричною підтримкою, що збільшує потужність до 450 кінських сил, як в Ford F-150 Raptor.

Генеральний директор Ford також натякнув на повністю електричний Ford Bronco, який буде запущений в рамках майбутнього розширення виробництва електромобілів Ford, але це може зайняти кілька років. Оскільки постачання затримується, у власників має бути достатньо часу, щоб прочитати більше 500 сторінок керівництва і вивчити функції Bronco.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!