Toyota опублікувала черговий тизер нового позашляховика Land Cruiser 300

0
89

Компанія Toyota продовжує підігрівати інтерес до прем’єри нового позашляховика Land Cruiser 300. Дебют новинки запланований на 9 червня, чекати залишилося зовсім небагато. Напередодні виробник опублікував ще одне – вже третє за рахунком тізерного відео з новинкою.

Як і два попередніх, воно теж триває всього шість секунд, тільки його лейтмотивом цього разу стали вже не фари або решітка радіатора, а ліхтарі. Їх звужена форма з діодною «начинкою» стане ще однією характерною відмінністю “трьохсотого” Land Cruiser від «двохсотого».

Інтер’єр позашляховика Toyota поки не показувала, але, судячи з раннім шпигунських знімків, можна зробити висновок, що в салоні Land Cruiser 300 з’являться новий мультимедійний комплекс з сенсорним дисплеєм (імовірно, діагоналлю 12 дюймів), повітроводи іншої форми, перероблений блок управління кліматичною установкою, бездротова зарядка для гаджетів і нова кнопка запуску двигуна, в яку буде вбудований датчик відбитка пальця. З його допомогою автомобіль зможе швидко ідентифікувати водія і підлаштовувати під нього настройки рульового колеса, крісла і клімату.

Офіційної інформації про двигуни Toyota Land Cruiser 300 поки немає. Раніше в Instagram-акаунті land.cruiser.300, який спеціалізується на інсайдерської інформації про Toyota Land Cruiser наступного покоління, з’явилася таблиця з даними про силових установках новинки: модель запропонують з двома 6-циліндровими двигунами, а агрегат V8 з гами виключать.

На старті продажів новий Land Cruiser 300 буде доступний з 3,5-літровим бензиновим двигуном V6 з турбонаддувом, потужність якого складе 415 сил (650 Нм). Цей силовий агрегат витіснить з лінійки застарілий V8. Альтернативою стане 3,3-літровий дизель V6 потужністю 309 кінських сил (700 Нм). У таблиці також показано збільшення потужності в порівнянні з колишнім дизельним двигуном: +30 кіловат (41 сила) і +50 Нм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!