Назвали чотири найнадійніших позашляховика: рідко ламаються і не доставляють клопоту

0
458

Старі позашляховики не обов’язково знаходяться в поганому стані. Експерти назвали найнадійніші б / у моделі, передає «Твоя МАШИНА» .

Volkswagen Touareg (2010-2018)

Рейтинг надійності моделі становить 69,8%. Близько третини власників поскаржилися на несправності, найчастіше причиною поломок ставали акумулятор і двигун. Інші проблеми пов’язані з кондиціонером, кузовом, гальмами, електроустаткуванням і паливною системою.

Volvo XC90 (2002-2015)

Рейтинг надійності – 75,0%. Модель проводилася майже 13 років, і за цей період машина показала дивовижну надійність. Від поломок постраждали 23% позашляховиків, найчастіше ламалися кондиціонер, гальма, електрична система двигуна і рульове управління.

Range Rover Sport (2013-теперішній час)

Рейтинг надійності – 76,5%. На несправності поскаржилися 13% власників. Найбільше проблеми доставляли кузов, коробка передач і електрична частина двигуна.

BMW X5 (2013-2018)

Попереднє покоління моделі показало надійність і якість. Хоча з ладу вийшли 29% машин, чотири з п’яти автомобілів все ще були на ходу, а майже дві третини були виправлені протягом дня. Найбільш частою проблемою була вихлопна система, за якою слідували кондиціонер і електрика двигуна.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!